Det viktiga stödet i vardagen

Ledarskapet har aldrig varit viktigare än nu! 

Baserat på svarsdata från en undersökning 2020 ser vi att 58% av de som inte rekommenderar sin chef inte känner sig värdefulla på jobbet. Att 61% av de som inte rekommenderar sin chef inte tycker att det finns en laganda på arbetsplatsen. Endast 16% av medarbetaren i Sverige är engagerad i sitt arbete enligt en rapport från Gallup.

16% det är alldeles för lite

Det betyder att bara 16% är med dig och strävar efter att utveckla och göra ett bra jobb, dom flesta som går till jobbet är omotiverade, dessutom finns det en stor grupp som är aktivt omotiverade 12% den grupps går till jobbet för att motarbeta dig som chef? För att ändra på detta krävs det massor av dig som ledare, du måste gå först du kommer att ställas inför stora utmaningar.  

Stressade

Allt fler ledare jag träffar känner sig stressade och att de är otillräckliga i sin roll, det är ju inte så konstigt. Idag är förändringar allt vanligare och det finns färre tydliga svar om framtiden. Vart är vi egentligen påväg, varför och vill jag dit? I osäkra tider sluter sig människor och går tillbaka till det som känns tryggt. 

Samtalet kan vara förlösande

Att då veta att man har någon att samtala med, någon som stöttar, någon som lyssnar som kan se allt från ett annat håll kan var det som gör att man orkar gå vidare eller klarar sätta upp de nya målen, får energi att ta tag i de svåra besluten. 

Behöver du en coach?

När man hamnar i svåra situationer kan man behöva en coach, när jag fick beskedet att jag hade cancer stannad världen ett par minuter, vad gör jag nu? Hur ska det här gå? Jag hade kraft att gå vidare, att ta beslut för att ta mig igenom och fortsätta leva. Det hade varit lättar med en coach, någon som hade kunnat lyssna, vara närvarande, ställt frågor försökt förstå och sedan lotsat mig genom alla frågor och beslut. Behöver du en coach? Tveka inte det behöver inte vara cancer eller på liv och död.

Boka ditt stöd idag

2 timmar i månaden

2 timmar i månaden, kanske väljer vi en plats utanför kontoret att byta miljö kan sätta fart på geniknölarna, vilka beslut funderar du över, vad finns det för alternativ, hur ska du gå vidare?

4 timmar i månaden

4 timmar i månaden, då finns det mer tid kanske förena nytta med nöje och gå en 9 hålsrunda på golfbana man hinner med många punkter och får samtidigt några tusen steg i kroppen. En Padelmatch med 3 av dina kollegor, en stärkande lunch och ett par timmars dialog om de närmaste besluten. Detta är bara exempel så hör av dig så skräddarsyr jag en plan för dig 

Maila mig redan idag så tar vid ett första samtal